Hem

 

 

Intervju med Miranda

n_Miranda Kvist_kebenekaise
Miranda Kvist är VD och medgrundare av Team Nordic Trail som är en av Stockholm Trails samarbetspartners. Miranda vill inspirera människor till att komma ut och röra på sig i naturen. Som person är hon en äventyrare som ständigt är på jakt efter nästa löparupplevelse. Vi ställde några frågor till Miranda:

Varför älskar du traillöpning så mycket?
Efter flera års asfaltsnötande förälskade jag mig i löpningen i skogen. Plötsligt hände saker och ting! Löpningen handlade inte längre om att knarka kilometer utan att faktiskt uppleva löpningen.

Läs mer.

T-shirts klara

n_T-shirt o Erik
Nu har de som anmälde sig innan nyår fått sina t-shirts hemskickade. Är du anmäld efter nyår har du möjlighet att hämta ut din t-shirt på vår pŕovlöpning den 11 mars. T-shirts kommer även att kunna hämtas på samtliga provlöpningar som vi har i vår samt på tävlingsdagen.

Provlöpning #1

n_DSCN4782_b
Välkommen till provlöpning #1 

Samling sker vid Hammarbyhöjdens IP kl 10 lördagen den 11 mars för instruktion och uppdelning i grupper. Det blir 3 banor ca 6 km, ca 10 km och ca 13 km. Sportdryck från Powerbar kommer att erbjudas. Provlöpningen och sportdrycken är gratis och ingen föranmälan krävs men gå gärna in på Stockholm Trails facebookgrupp och anmäl intresse.

Välkommen till fin träning i fin terräng.

Alla nyheter