Intervju – Bootrun – Löpning för alla forts

15698054_10155004748093690_1451686439933722525_n

Bootrun-Löpning för alla är en av Stockholm Trails samarbetspartners när det gäller löpargrupper.

Vilka är då Bootrun-Löpning för alla?
Bootrun-Löpning för alla, är en plattform för hälsa med fokus på långsiktighet med löpning som den röda tråden. Grundaren Maria Lavestedt Segeblad fick idén när hon sprang Axa Fjällmaraton 2014. Strax därefter startade hon sin först träningsgrupp. Bootrun har under 2017 expanderat och erbjuder träning för löpare på alla nivåer året runt, massa roliga event men även individuell coachning som PT, löpcoach, stress-, och kostrådgivare och yoga

Vad har ni för träningar?
Vi erbjuder ett brett träningsutbud i grupp samt även individuellt med möjlighet till onlinecoachning inom våra specialistområden. Vi applicerar ett periodiskt upplägg med våra träningar för att det ska ge något hela året att träna med oss.

Vad har era ledare för utbildning?
Bootruns ledare är utbildade personliga tränare, löpcoacher, certifierad stresscoach, licensierad kostrådgivare men även certifierade trail-, och outdoorledare. För att säkerställa våra deltagares säkerhet när de tränar med oss är vi även utbildade inom naturvård, sjukvård, riskarbete och HLR.

Var håller ni till?
Mestadels är det i Rudans Friluftsområde men vi kommer att förlägga event på andra platser också.

Vad ser ni mest fram emot med att springa Stockholm Trail?
Eftersom vi älskar traillöpning och gemenskap ska det bli kul att få springa ett lopp i Nackareservatet men även dela det med andra deltagare i loppet.

Kommer ni finnas på plats på Stockholm Trails tävling?
Ja, vi kommer dels delta i loppen men även finnas på plats för att berätta mer om oss, ge sista minuten tips till er deltagare eller en klapp på axeln för pepp.