Intervju med Anna forts


Anna Adelman är grundare av träningskonceptet CrossNature som tidigare hette Stark Ute. Anna brinner för att få människor att tycka träning är roligt och CrossNature är nu en av Stockholm Trails träningspartners. Vi har ställt några frågor till Anna:

Vilka är CrossNature?
Vi erbjuder träning ute i naturen året om. Vårt mål är att du ska tycka att träningen är rolig och att den får dig att må bra både nu och i framtiden.

Vad erbjuder ni för träning?
CrossNature är en funktionell träning ute i naturen året runt. Det innebär både styrka, kondition och smidighet. Vi tränar varierat och utnyttjar det som finns ute i naturen samt varandra. Inget pass är det andra helt likt och vi jobbar både enskilt, i par och i grupp. Alla kan utmana sig på sin nivå. Att vädret och årstiden växlar ger det hela en extra krydda och variation. Vi får ofta höra att våra deltagare längtar till passen, och precis så ska det vara! Träning ska både ge resultat och vara roligt.

Var håller ni era träningar?
Vi finns på flera ställen i Bromma samt även i Ursvik (Sundbyberg) och Järfälla (Viksjö). Självklart kan man beställa pass dit man önskar.

Kommer ni vara på tävlingen för Stockholm Trail 2017?
Absolut! Stockholm Trail är är precis ett sådant lopp som vi gillar. Roligt, varierande och utmanande i fantastisk naturskön miljö.

Vad ser ni mest fram emot med att springa Stockholm Trail?
Naturen, endorfinerna och alla glada människor.