2020 Cancelled

Senast i början av förra veckan var vi övertygade om att vi hittat ett koncept där vi kunde genomföra ett tryggt och säkert traillopp för er löpare där vi följde folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer med anledning av coronapandemin.

I slutet på veckan fick vi tyvärr ändå avslag på vår tillståndsansökan från polisen för arrangemanget och med anledning av det ser vi inget alternativ än att ställa in årets tävling.

Det är såklart mycket tråkigt för er löpare som redan är anmälda och som inte får uppleva den härliga känslan med att gå i mål på Hammarbyhöjdens IP efter en vacker och tuff löparupplevelse ute i naturen.

Det känns också tråkigt för oss som ideell förening då väldigt många personer lagt ned mycket tid och arbete under året som gått på planering inför loppet. Överskottet som föreningen brukar få på detta arrangemang går huvudsakligen till vår breda barn och ungdomsverksamhet inom orientering.  

Vi planerar för en comeback lördagen den 21 augusti 2021.

För er som är anmälda till årets stockholmtrail gäller följande

Er anmälan kommer automatiskt att flyttas till nästa års tävling. Möjlighet att ändra namn och klass kommer att kostnadsfritt finnas fram till ca 2 veckor innan start. Mer information om hur namnbytet går till kommer i samband med att anmälan för 2021 öppnar.

För er som ändå önskar återbetalning av startavgiften skicka ett mail till information@stockholmtrail.se med era uppgifter. 

De barn som är anmälda till Minitrailen kommer inte att flyttas över utan ny anmälan kommer att krävas för 2021. De 50 kr som betalats in vill vi ändå skänka till Hjärtebarnsfonden som behöver alla bidrag de kan få.