Sträcka
20,8 km

Höjdmeter
580 meter

Terräng
99%

Start
10:30

Vätska
5 st

Svårighet
8/10

Sträcka
20,8 km

Terräng
99%

Vätska
5 st

Höjdmeter
580 meter

Start
10:30

Svårighet
8/10

Här får du verkligen utmaning på en tuff och krävande trailbana. Förutom fysisk styrka behöver du ett ”pannben” utöver det vanliga. Banan mäter 20,8 km, är tydligt snitslad och har peppande funktionärer som visar vägen. Den går uteslutande i naturen, upp och ner på tekniska skogsstigar samt över fina berghällar med en fantastisk utsikt. Helt unikt och med Stockholms citykärna runt hörnet. Vi lovar att du får en häftig och minnesvärd upplevelse. Välkommen!

Vätskestationer 21K
Du kommer passera 5 vätskestationer under loppet. Vid varje station kan du välja mellan vatten och sportdryck från Umara. Dessutom söta och salta godisbitar.
Vätska 1 4,6 km
Vätska 2 8,5 km
Vätska 3 13,7 km
Vätska 4 17,5 km
Vätska 5 19,6 km

Tävlingscentrum
Arena med start och mål är på Hammarbyhöjdens IP. Här hittar du till arenan.
Det är dåligt med parkeringsplatser så åk gärna kommunalt med gröna linjens tunnelbana till Hammarbyhöjden. Därifrån är det ca 5 minuters promenad.

Anmälan
Du kan anmäla dig ända fram till tävlingsdagen den 26 augusti. Om du vill att ditt namn ska vara med på nummerlappen måste du anmäla dig före den 12 augusti.

Anmäl mig

Anmälningsavgifter för 21K
T.o.m. 25 juni 450 kr
26 juni-20 augusti 550 kr
21-26 augusti (tävlingsdag) 695 kr

Åldersgräns för start på 21K-banan är 18 år.

Startbevis
Veckan innan tävlingsdagen kommer du få ett startbevis utskickat via mail. Startbeviset innehåller startnumret och ska visas upp vid nummerlappsutdelningen.

Nummerlappar
Nummerlappen kan du hämta i Trailrunspecialistens butik på Kungsholmsplan fredagen den 25 augusti och förstås även på arenan på tävlingsdagen.

Tidtagning
Det är bruttotiden som kommer redovisas i resultatlistan, dvs tiden från startskottet till din målgång.

Starttid 21K
Kl 10:30 är det gemensam start för alla löpare på 21K-banan.

Målgång
Efter målgång kommer du få en fin medalj i trä från Raw Cut Studio som ett minne av din prestation.

Priser
De tre främsta i varje klass kommer erhålla sina priser vid en prisceremoni på arenan.

Maxtid
Maxtiden är 4 timmar på 21K-banan.

Väskinlämning
Du kan lämna in din väska eller kasse vid en bevakad väskinlämning utomhus på arenan. Väskinlämningen är gratis.

Spurtpris
Som en extra utmaning för dig själv eller för att utmana din kompis på samma bana eller annan bana har vi även en spurtsträcka med ett hederspris för bästa spurt i varje klass. Spurten är banans sista 300 m.

Sportförsäljning
På arenan kommer Trailrunspecialisten ha ett tält med försäljning. Där kan du göra ett sista minutenköp av det du behöver inför loppet, t.ex. energigel, keps eller pannband. Personalen svarar även på frågor om trailutrustning både för sommar- och vinterhalvåret.

Namnbyte
Fram till tävlingsdagen kan vi genomföra namnbyte på din anmälan. Namnbyte är gratis. Kontakta sekretariat@stockholmtrail.se med följande information: namn och distans, nytt namn och e-post till den personen. Om du byter namn före den 12 augusti kommer nummerlappen att ha det nya namnet.

Byte av bana
Fram till den 12 augusti går det bra att byta bana. Byte av bana är gratis. Ingen återbetalning av anmälningsavgift görs vid byte till kortare bana. Du kan kontakta
sekretariat@stockholmtrail.se med följande information: Namn, nuvarande bana, önskad bana.

Frågor
Skicka gärna ett mail till information@stockholmtrail.se

Du är varmt välkommen!