Välkomna 2021

Förberedelserna för 2021 har nu tagit fart. Vår besvikelse över att vi inte kunde genomföra vårt lopp för 2020 har nu lagt sig och vi planerar redan för fullt för 2021.

Anmälan kommer att öppnas upp den 11/1 januari 2021. Stockholm Trails crew följer noga utvecklingen av Folkhälsomyndighetens restriktioner samt regeringens beslut gällande idrottsevenemang. Vi hoppas att lättnader kommer att införas under våren 2021 och att vi kommer att kunna genomföra tävlingen som tidigare år. Om det fortsatt kommer att finnas restriktioner under sensommaren har vi en plan B med mindre startgrupper och ett mer utdraget arrangemang för att undvika trängsel.

Då vi är en ideell orienteringsklubb som står bakom arrangemanget kommer vi inte att kunna betala tillbaka anmälningsavgiften vid ett eventuellt inställt arrangemang men din startplats kommer att flyttas med till 2022.

Tack till er som var anmälda till vårt lopp 2020. För er gäller fortfarande följande:

Er anmälan har av race.se flyttats till nästa års tävling och ni har fått ett mail om detta. Möjlighet att ändra namn och klass kommer att kostnadsfritt finnas fram till ca 2 veckor innan start. Mer information om hur namnbytet går till kommer i samband med att anmälan för 2021 öppnar.