Välkomna 2021

Förberedelserna för 2021 har nu tagit fart och anmälan är ÖPPEN!
Vår besvikelse över att vi inte kunde genomföra vårt lopp för 2020 har nu lagt sig och vi planerar redan för fullt för 2021.

Nedan information uppdaterades 2021-06-08

Stockholm Trails Crew följer noga utvecklingen av Folkhälsomyndighetens restriktioner samt regeringens beslut gällande idrottsevenemang. Den 1 juni kom lättnader i restriktionerna för utomhusarrangemang såsom motionslopp vilket innebär att det är möjligt med en tävling för max 150 deltagare.

Stockholm Trail kommer därför att genomföras i 3 delar med max 150 deltagare i varje del. För att undvika trängsel kommer startgrupper användas. Det kommer vara fri start, dvs man startar när man vill, inom varje startgrupps tidsintervall. Funktionärer bevakar så att det blir en jämn spridning av löpare vid starten.

Del 1 1,5 km och 5 km. Start i startgrupper från kl 9.
Del 2 10 km. Start i startgrupper från kl 11:30.
Del 3 21 km. Start i startgrupper från kl 15.

Nytt för i år blir också att det inte är först i mål på banan som betyder att man vunnit klassen utan snabbaste tiden kommer att visa sig efter att alla startat. Priser kommer därför att skickas via post eller delas ut i löplabbets butiker i efterhand.

Mer detaljer om genomförandet kommer i början av juli.

Kölista
Då varje bana har ett maxantal på 150 deltagare (inkluderat både herr och damklass) kommer flera banor att bli fulla snabbt. Möjlighet att ställa sig på reservplats på varje bana finns. Du registrerar dig då på den vanliga anmälningssidan och klickar i ”Kölista”. Ingen debitering görs förrän du fått en bekräftelse på att du fått en plats på din önskade bana. Priset du debiteras är detsamma som det skulle varit det datumet du ställde dig i kö.

Om restriktionerna lättas ytterligare kan tävlingsupplägget komma att ändras igen.

Om restriktionerna återigen skulle ändras till vår nackdel gäller följande: (dock föga troligt)

Då vi är en ideell orienteringsklubb som står bakom arrangemanget kommer vi inte att kunna betala tillbaka hela anmälningsavgiften vid ett eventuellt inställt arrangemang. Du kommer få möjlighet att välja mellan att flytta din startplats till 2022 alternativt få 50% tillbaka på din anmälningsavgift.

Vi vill rikta ett STORT TACK till er som var anmälda till vårt lopp 2020 och valde att flytta över er anmälan till i år istället!
Det är möjligt för er att byta till en annan startgrupp, byta till en billigare klass eller överlåta er startplats till någon annan om ni önskar det. Detta görs genom att skicka ett mejl till sekretariat@stockholmtrail.se. Ingen återbetalning sker vid byte till billigare klass.
Byte till en dyrare klass kan också göras efter kontakt via mail men då kommer man att få betala mellanskillnaden.