Intervju med Louise B

Vinnare av Stockholm Trail 2019 Damer 21 K

Hur skulle du beskriva 21K banan på Stockholm Trail?
Det är en tuff och teknisk bana. Det blir aldrig tråkigt i och med de små stigarna som är lite knixiga här och där, sedan är det ju en fröjd att få springa i sån vacker terräng!
Vad är det som du tycker är roligast med traillöpning?
Jag tycker att det blir så mycket roligare och intressantare att springa i skogen där man måste koncentrera sig på ytterligare ett moment!
Vad hade du för typ av skor när du sprang Stockholm Trail 2019?
Jag sprang i ett par Inov8 X-talon, det är trailskor med gummidobb.
Hur hade du laddat upp inför loppet på 21KM i år?
Med ett bra år av konsekvent träning bakom mig så var formen ganska bra, däremot blev det lite hastigt bestämt att jag skulle springa just detta lopp. Men när jag fick chansen så tvekade jag inte att springa!
Har du några särskilda träningsmål inför 2020?
Jag har inga specifika mål ännu men jag strävar alltid efter att bli bättre såklart. Men allra viktigast är det att det är kul!
Hur håller du motivationen uppe för att träna även under vinterhalvåret när det är kallt och mörkt?
Helt klart underlättar det med grymt träningssällskap. Det svåraste tycker jag är att ta sig ut efter jobbet, det är så lätt att man fastnar på soffan när man kommer hem men när man väl tar sig ut så är det så värt det!