För att göra din trailupplevelse ännu bättre så får du nu möjlighet att komplettera med vårt Stockholm Trail – premiumpaket.

Det som ingår är

• En Stockholm Trail T-shirt. 

Det är en riktigt snygg T-shirt från Svenska Bagheera i härlig kvalitet som vi gillar och verkligen rekommenderar. Med ”Stockholm Trail” – trycket blir den faktiskt ännu snyggare.

Du får hänga med på tre träningspass med olika karaktär i underbara Nackareservatet. Samlingsplats för träningarna är Best Wester Park City Hammarby Sjöstad.

Dina tränare är rutinerade orienterare från OK Södertörn, klubben som anordnar Stockholm Trail.

Träningstillfällena innehåller följande och är tänkta att förbereda dig på Stockholm Trails bana på ett roligt och lärrorikt sätt där du träffar andra trailintresserade löpare. Vi kommer att dela in oss i två grupper. Nybörjargruppen för dig som gillar löpning men som är ovan vid små stigar samt skogsterräng. Traillöpargruppen för dig som har tidigare vana av att springa i terräng eller sprungit flera traillopp tidigare och vill förbättra din teknik. Hur långt vi kommer är oviktigt utan vi springer så mycket vi hinner under den tidsram som satts upp så att båda grupperna är tillbaka samtidigt.

Måndag 3 juni 18:15 Förbättra din löpteknik i uppför och nedförsbackar i terrängen.
Vi kommer att träna i form av intervaller. Ledarna som är vana att springa i terräng ger tips och råd under träningen.

Måndag 10 juni 18:15 En timmes traillöpning med inslag av intervaller för att få upp tempot i skog, kärr och på småstigar.

Måndag 19 Augusti 18:15 En timmes traillöpning på vackra Stockholm Trail banan.

 Vår samarbetspartner Bagheera är huvudsponsor till svenska orienteringslandslaget och har ett perfekt sortiment för traillöpning.

Enbart intresserad av träning?
Dyk upp på träningen och swisha direkt vid träningstillfället 100 SEK per gång.