Sträcka
5,8 km

Höjdmeter
190 meter

Terräng
99%

Start
10:45

Vätska
1 st

Svårighet
5/10

Sträcka
5,8 km

Terräng
99%

Vätska
1 st

Höjdmeter
190 meter

Start
10:45

Svårighet
5/10

Här får du en riktig bra trailbana som är tillräckligt tuff utan att vara extrem. Springa snabbt, springa lagom fort eller jogga – vi tror att alla kan klara den. Banan är 5,8 km och går huvudsakligen på mindre stigar i naturen. Den är välsnitslad och du kommer bli påhejad av peppande funktionärer under loppet. Ett stopp vid vätskestationen ger dig mer energi. Vi lovar att du kommer få en härlig upplevelse under loppet. Välkommen!

Vätskestationer 5K
Du kommer passera en vätskestation efter 4,6 km under loppet. Vid den kan du välja mellan vatten och sportdryck fran Umara. Dessutom söta och salta godisbitar

Tävlingscentrum
Arena med start och mål är på Hammarbyhöjdens IP. Här hittar du till arenan.
Det är dåligt med parkeringsplatser så åk gärna kommunalt med gröna linjens tunnelbana till Hammarbyhöjden. Därifrån är det ca 5 minuters promenad.

Anmälan
Du kan anmäla dig ända fram till tävlingsdagen den 26 augusti. Om du vill att ditt namn ska vara med på nummerlappen måste du anmäla dig före den 12 augusti.

Anmäl mig

Anmälningsavgifter för 5K
T.o.m. 25 juni 250 kr
26 juni-20 augusti 350 kr
21-26 augusti (tävlingsdag) 495 kr

Startbevis
Veckan innan tävlingsdagen kommer du få ett startbevis utskickat via mail. Startbeviset innehåller startnumret och ska visas upp vid nummerlappsutdelningen.

Nummerlappar
Nummerlappen kan du hämta i Trailrunspecialistens butik på Kungsholmsplan fredagen den 25 augusti och förstås även på arenan på tävlingsdagen.

Tidtagning
Det är bruttotiden som kommer redovisas i resultatlistan, dvs tiden från startskottet till din målgång.

Starttid 5K
Kl 10:45 är det gemensam start för alla löpare på 5K-banan.

Målgång
Efter målgång kommer du få en fin medalj i trä från Raw Cut Studio som ett minne av din prestation.

Priser
De tre främsta i varje klass kommer erhålla sina priser vid en prisceremoni på arenan.

Väskinlämning
Du kan lämna in din väska eller kasse vid en bevakad väskinlämning utomhus på arenan. Väskinlämningen är gratis.

Spurtpris
Som en extra utmaning för dig själv eller för att utmana din kompis på samma bana eller annan bana har vi även en spurtsträcka med ett hederspris för bästa spurt i varje klass. Spurten är banans sista 300 m.

Sportförsäljning
På arenan kommer Trailrunspecialisten ha ett tält med försäljning. Där kan du göra ett sista minutenköp av det du behöver inför loppet, t.ex. energigel, keps eller pannband. Personalen svarar även på frågor om trailutrustning både för sommar- och vinterhalvåret.

Namnbyte
Fram till tävlingsdagen kan vi genomföra namnbyte på din anmälan. Namnbyte är gratis. Kontakta sekretariat@stockholmtrail.se med följande information: namn och distans, nytt namn och e-post till den personen. Om du byter namn före den 12 augusti kommer nummerlappen att ha det nya namnet.

Byte av bana
Fram till den 12 augusti går det bra att byta bana. Byte av bana är gratis. Ingen återbetalning av anmälningsavgift görs vid byte till kortare bana. Du kan kontakta
sekretariat@stockholmtrail.se med följande information: Namn, nuvarande bana, önskad bana.

Frågor
Skicka gärna ett mail till information@stockholmtrail.se

Du är varmt välkommen!